New York City

Gemiddeld zo eens in de twee jaar heb ik het genoegen om in mijn eentje op vakantie te gaan. Het liefst naar mijn favoriete stad, New York. Heerlijk wandelen met de camera op mijn heup, op zoek naar mooie plekjes, mooie mensen en mooie momenten. Afgelopen week was het weer zover en zo rond begin maart is het altijd even afwachten wat het weer doet. Al vaker ging ik in deze periode en de laatste twee keer was het niet best. In 2015 waren het arctische temperaturen die overdag rond de -18 schommelden en in 2010 kwam ik in de “nor’easter’ terecht, een noord oostelijke winterstorm of snowicane, die in amper drie dagen tijd op sommige plekken ruim 50(!) centimeter over de stad heen dumpte.

Deze keer zat het mee. Er lag hier en daar nog sneeuw van een aantal dagen ervoor, soms was het waterkoud maar het was droog en dus was het goed te doen. Kortom de weergoden waren me goed gezind.

Ik had mezelf de opdracht gegeven om thuis te komen met een drieluik met zwart foto’s voor aan de muur. Het moest duidelijk New York zijn en daar waar het kon vind ik dat er beweging waar te nemen moest zijn. Hoewel er meerder foto’s aan mijn eisen voldoen zijn de onderstaande foto’s de meest betekenisvolle foto’s geworden. Ik ben er in ieder geval tevreden mee.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *