Nieuwe website gelanceerd

Vakantietijd. Tja wat doe je als je even wat rustiger hebt en het weer niet meteen uitnodigt om op het terras te gaan zitten? Uiteraard heb ik meer tijd doorgebracht met vrouw en kinderen maar ik wilde toch ook mijn eigen onderneming een impuls geven. De laatste tijd kreeg ik veel te weinig verzoeken voor opdrachten of projecten en dat heeft ook te maken met de slechte vindbaarheid van mijn website.

Ik werk in het dagelijks leven als manager riskmanagement en mijn fotografie is dus in feite een bijbaan, maar het is zo leuk om daarnaast met iets creatiefs bezig te zijn en vooral om met mensen te werken.

Keuzes

Ik heb daarom een aantal keuzes gemaakt en dat betekent ook dat ik een aantal dingen niet, of op z’n minst minder, ga doen om. En dat is onder andere dat ik veel minder zal fotograferen bij de wedstrijden van mijn kinderen. Natuurlijk blijf ik dat doen maar dan als ‘ouder’ en niet als ‘gratis’ fotograaf voor de club of de andere ouders. Hoe jammer dit misschien ook is, het kost simpelweg te veel tijd. Vergeet niet dat het een aantal uren kost om foto’s te maken. Ik ben continue aan het rondrennen om zoveel mogelijk kinderen op de foto te krijgen en dat gaat ten koste van het ‘gewoon’ kijken naar mijn eigen kinderen. En dat laatste hebben ze zelf als eerste in de gaten. Met het fotograferen alleen is het natuurlijk nog niet klaar. Foto’s moeten thuis nog worden uitgezocht, soms moet nog wat bewerkt worden en uiteindelijk om ze uiteindelijke op Facebook of een websites te plaatsen.

Kortom ik ben nog eens een paar uur bezig om alles af te ronden. En waarom? Omdat 50 mensen de foto’s kunnen bekijken. Mensen die vervolgens de foto’s ‘jatten’ en posten op hun eigen websites. Prima op zich, ik doe het tenslotte voor mijn plezier, maar vermelding van credits is dan wel het minste. Toch?

Quality time

Ik ga dus meer quality time besteden met mijn vrouw en kinderen en aan mijn passie … de passie van het fotograferen. En om dat laatste aan de wereld(?) kenbaar te maken ben ik begonnen met het ontwikkelen en opzetten van een nieuwe website. Nu al in de lucht maar er zal in de nabij toekomst nog wel wat bijgeschaafd worden.

Ik ben benieuwd naar de reacties.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *